BM logo

BM Card

BM logo

BM Card, er et Visakort fra Byggmakker. Selv om det er en byggevarekjede som tilbyr dette kortet, i samarbeid med DNB kort, kan det uansett brukes over hele verden. Kortet er et Visa kredittkort som mange andre og du kan få en kreditt på opp til kr. 200.000,‐. Trenger du å gjøre forandringer i hjemmet ditt, kan du selvsagt handle de varer du trenger hos Byggmakker og betale med visa kortet. Du kan få gjort oppussingen ferdig og konsentrere deg om dette i stedet for å måtte tenke på finansieringen. Du har en kredittramme tilgjengelig og muligheten til å kjøpe de materialer du mangler, mens de er på tilbud. Men det går like greit å bruke kortet til å kjøpe en ny dress hos Dressmann eller betale sommerens ferietur. Mulighetene er mange.

Rabatter andre steder

Med dette kortet kan du også oppnå rabatter hos andre. I forbindelse med en oppussing hjemme, får du kanskje behov for en lift. Denne gjør jobben litt enklere for deg og så er det kjekt å få 15% rabatt ved leie av liften, når du betaler med ditt BM Card. Når det gjelder ting til en ferie eller hjemmet, så vil du med kortet får tilgang til fordelsbutikken. Her kan du finne mange merkevarer til spesielle priser for deg som bruker av BM Card. Og skal du på en liten ferietur, får du 10% rabatt hos Stena Line og rabatter på billetter til Legoland. Også nettbutikken Handysize tilbyr rabatt ved bruk av kortet, så trenger du utstyr til reisen din, da får du kjøpt disse ekstra billig.

free-interestGebyrfri periode og renter

Når en skal pusse opp hjemme eller kjøpe nye møbler, blir det fort litt dyrere enn det som var tanken eller planen. Men du kan få utsatt deler av betalingen på ditt BM Card. Du får som standard 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Etter denne perioden, må du enten betale hele beløpet på fakturaen, eller betaler deler av den. På restbeløpet vil det påløpe renter og den nominelle renten er på 22% per år.

Mulighet for en utsettelse av betalingen

Har du behov, kan du som en ekstra service, få utsette en del av betalingen i seks måneder. Det maksimale beløpet som kan utsettes, er på kr. 75.000,‐. Servicen koster kr. 349,‐ og da slipper du å tenke på betalingen det neste halve året. Etter at perioden er slutt, kan du enten betale hele beløpet eller deler av det. Ellers er kortet gratis å få og det er heller ingen årsavgift eller bruksavgift. Det eneste du betaler, er en administrasjonsavgift på kr. 55,‐ per måned, om det er utestående på kortet på mer enn kr. 250,‐.

One thought to “BM Card”

Leave a Reply